• Ny
search

Daylight Neodymium 50W

 

Sikkerhed

 

Hurtig levering 1-3 dage

 

Gennemsigtighed på politik for retursendelser

Øger terrariets samlede indendørs temperatur

Neodymgas giver et naturligt farvespektrum

Indeholder UVA-stråling, understøtter naturlige fysiologiske processer

Ideelt spektrum til plantefotosyntese

Understøtter reproduktion og gensidig tiltrækning af dyr

Pære REPTI PLANET Dagslys Neodym giver et optimalt forhold mellem ultraviolet UVA-stråling, lysstråling og infrarød (varme) stråling, og det er ideelt i kombination med UVB og natpærer (for eksempel Repti Planet Repti UVB, Infrarød varme, Natvarme). Det er en fuldspektret pære, der fremmer fysiologiske processer, for eksempel aktivitet, fødeindtagelse og reproduktion. Neodymgas i en pære kan justere lysspektret til værdier, der minder meget om naturlige forhold. Det hjælper ikke kun plantevækst, men også farveopfattelse (understøtter reproduktion).

Når du vælger en pære, er det nødvendigt at tage ikke kun hensyn til pæretypen, men også de dyrearter, der skal opdrættes, og afstanden til dyret fra kilden til varmestråling.

Lamper og lysstofrør er underlagt en normal garantiperiode. Det gælder dog ikke brud på lette fibre, rørbrud og gaslækage, som skyldes normal brug (standard levetid er ca. 6 måneder). Garantiperioden kan variere afhængigt af de enkelte stater og er underlagt lokale love og regler.

79541012